Erzincan Defterdarı Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Odamızı Ziyaret Etti

Erzincan Defterdarı Kemalettin Çetin ve beraberindeki heyet, 24 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Defterdar Kemalettin Çetin’e Defterdar yardımcısı Yunus Daşdan, Vergi Dairesi Müdürü Alaaddin Altundal ve Gelir Müdürü Vekili Kemal Tat eşlik etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu, heyeti ağırladılar.

Vergi Haftası’nın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan Defterdar Çetin, Vergi Haftasında üretim ve istihdamın odak noktası olan Erzincan iş dünyasının temsilcisi olan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzincan Defterdarı Kemalettin Çetin nezdinde bütün kurum çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.