Akaryakıt ve LPG İstasyonu İşletmeciliği Yapan Üyelerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Standardları Enstitüsü iş birliğinde Akaryakıt ve LPG istasyonu işletmeciliği yapan üyelerimize Odamız konferans salonunda Akaryakıt ve LPG pompalarının, akaryakıt hacim ölçek kaplarının ve motorlu taşıt lastiklerinde hava basıncında kullanılan ölçü aletlerinin periyodik muayenesi ile ilgi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı TSE Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Seyhan, TSE Erzincan İl Müdürü Murat Bayram, Sanayi ve Teknoloji Şube Müdürü Gökhan Torun ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda TSE tarafından yapılacak muayenelerde aranacak şartlar ile ilgili bilgi verildi. Bilgilendirme toplantısı sonrasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak program sona erdi.