İdlib’de Şehit Olan 33 Askerimizle İlgili Tanoğlu’ndan Taziye Mesajı

İdbil’de şehit düşen 33 askerimizle ilgili Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu taziye mesajı yayımlandı.

Suriye’deki askerlerimize yapılan hain saldırıyla ilgili Tanoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Türk Milletinin, var olduğu günden bu yana vatanı ve bağımsızlığının namusunu bilmiş, herhangi bir tehdit karşısında gözünü bile kırpmadan canını feda etmiştir. Bugün de bizlerin huzuru, vatanının bölünmez bütünlüğü ve milletinin bekası için sınır ötesinde görev yapan gözü pek Mehmetçiklerimiz, ne yazık ki hain bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır. Ülkemizin sınır güvenliği ve vatanımızın ilelebet payidar kalması için görev yaparken, İdlib bölgesinde uğradığı hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah (cc)’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun. Sadece yüreğimizle değil, tüm varlığımızla, canımızla, tüm maddi imkanlarımızla vatan görevinde devletimizin yanındayız ve emrindeyiz. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaklaşık 3000 üyemizle devletimizin hizmetinizdeyiz.”