ÇAĞSİAD’dan Odamıza Ziyaret

Çağdaş İş İnsanları Derneği (ÇAĞSİAD) üyeleri Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu ile Erzincan’da yatırımlar üzerine konuştular.

Burada bir konuşma yapan Çağdaş İş İnsanları Derneği (ÇAĞSİAD) Erzincan temsilcisi Özkan Yılmaz; “ÇAĞSİAD Erzincan il temsilciliği dışında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Tokat gibi şehirlerde şubeleşmiş, bazı şehirlerde de il temsilciliği dışında devam eden şubeleşmiş bir sendika. Çağdaş Dünya görüşüne sahip iş adamlarını bir araya getirerek teşviklerden ve programlardan nasıl faydalanabiliriz, Türkiye ekonomisine nasıl can verebiliriz, ilerlemeye nasıl katkı sağlarız diye çalışmalar yapıyoruz. Erzincan’da yatırımların teşvik alanları nedir gibi bilgi alıp kritikler yapıyoruz” dedi.

Ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu ise konuşmasında; “Önümüzde ki günlerde Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekillerimiz ile birlikte Bursa’ya gideceğiz. Orada bir takım toplantılar yapacağız. Erzincan’a sanayici işadamları getirebilmek için koşturuyoruz. Erzincan’ın avantajlarını anlatacağız. Erzincan için fayda sağlamaya çalışıyoruz. Erzincan için buraya gelen arkadaşlarımız da ne gibi talepleri varsa elimizden geleni yaparız. Yeter ki Erzincan’da istihdam olsun” diye konuştu.