Hestourex Sağlık ve Spor Turizmi Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz;

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2019 Yılı Çalışma Programı Bölgenin Sağlık Turizmi Gelirinin Artırılması Sonuç Odaklı Programı Tanıtım ve Yatırım Destek faaliyetleri kapsamında Hestourex Sağlık ve Spor Turizmi Fuarı’na stantlı katılım öngörülmüş olup KUDAKA Yönetim Kurulu 108. toplantısında 4-7 Nisan 2019 tarihleri Antalya’da düzenlenecek olan fuara katılım konusu gündeme alınmış ve ilgili faaliyet Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünce onaylanmıştır. Bu doğrultuda Odamıza kayıtlı sağlık ve spor alanında faaliyet gösteren firmalarımızın, katılım maliyetleri kendileri tarafından karşılanmak üzere, KUDAKA tarafından kiralanacak alanda tanıtım yapma ve iş görüşmeleri gerçekleştirebilmelerine olanak sağlanacaktır. Fuar organizasyonuna katılım sağlamak isteyen ilgililerin 19 Mart 2019 Salı günü saat 17:00’ye kadar aşağıda iletişim bilgileri bulunan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Tanıtım ve İşbirliği Birimi Başkanı Müzeyyen İnci ile iletişime geçmesi planlamanın yapılabilmesi açısından önem arz etmektedir.

İletişim Kişisi: Müzeyyen İNCİ
E-mail: muzeyyen.inci@kudaka.org.tr