Süt İşleme Tesisimizin İç Mimarisi ve Tadilatı ile İlgili Çalışmalara Başlandı

KUDAKA’nın Güdümlü Proje Desteği kapsamında yürütülen ve Odamızın başvuru sahibi olduğu Süt İşleme Tesisi projemizde tesis olarak kullanılmak üzere proje ortaklarınca satın alınan, geçmiş yıllarda Vossloh Rail Technologies Limited Şirketine ait olan ve 3200 m2 kapalı alanı bulunan fabrika binası ile ilgili olarak, fabrika binasını süt işleme tesisine dönüştürmek üzere yapılan çalışmalar hız kazandı. Tesisin, gıda üretim ve hijyen şartlarına göre yapılacak olan alt yapı çalışmaları, zemin kaplaması, iç mimarisi ve dizaynı ile ilgili olarak yapılan incelemede, çizilen projeye göre makine ekipmanların yerleri, üretim hattı, soğuk hava deposu vb. alanların yerleştirilmesi ve zemin kaplamaları çalışmalarına başlandı. Yapılan yerinde incelemeye, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şengül, Odamız Genel Sekreter V. Şule Arslan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Günay, Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Şubesi yetkilileri, Kudaka İl Koordinatör V. Bedrettin Uzun ve ilgili firma yetkilisi katıldı.