Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’tan İlimize Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığınca taşra teşkilatı ile merkez arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katılımıyla ülke genelinde düzenlenen “İl Buluşmaları” programı kapsamında, Erzincan Valiliği ve Odamız ev sahipliğinde Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri ile Buluşma yemeği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, göreve başladığı tarihten itibaren il il dolaşarak din görevlileri, üniversite öğrencileri, sivil toplum önderleri, Mehmetçik, polis teşkilatı, valilik ve belediyelerle buluşmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, şu ana kadar 20 civarında il ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Erzincan’daki din hizmetleri ve faaliyetleri birlikte müzakere edeceklerini dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “inşallah yapmış olduğumuz ziyaret faaliyetlerimize hizmetlerimize katkı sağlayacaktır” diyerek teşekkürde bulundu.