Enflasyonla Topyekün Mücadele

Sayın Üyemiz;

Hükümetimiz tarafından Enflasyonla Topyekun Mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde “indirim kampanyası” başlatılmıştır. Bu kapsamda Ek-1 listedeki ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süre ile en az %10 indirim yapılması önem arz etmektedir.

Ekte yer alan ürünlerde indirim uygulayacak olan üyelerimiz, program dahilinde kampanyaya katılacaklarını ve indirim uygulayacakları ürün listesini 22 Ekim 2018 Pazartesi gününe kadar Odamıza bildirmeleri halinde, firma unvanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.

Destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dileriz.

İlgili ürün ve hizmetlere ilişkin ürün listesi için aşağıda yer alan EK-1 listesine aşağıda ki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Programa katılacak üyelerimiz aşağıda bulunan görseli mağaza, vitrin, vb. yerlere asabilir, sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Not: Programa katılan üyelerimiz, işyerine uyguladıkları görsellerinde içinde olduğu fotoğrafları erzincantso@tobb.org.tr e-posta adresine firma ismini de belirterek göndermelerini rica ederiz.