Filistin İnsani Yardım Kampanyası

Sayın Üyemiz,

T.C. Erzincan Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Odamıza iletilen yazıda;

“İsrail’in Gazze’de sebep olduğu işgal ve çatışma ortamı nedeniyle Filistin’de can ve mal kaybı şiddetini artırarak devam etmektedir. Filistin halkının büyük bir kısmı açlık, susuzluk ve sağlık problemleriyle mücadele etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti, halkımızın da beklentileri doğrultusunda; dost ve kardeş Filistin halkının karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafiflemesine katkıda bulunmak amacıyla gerekli her türlü yardım ve desteği sağlayacaktır. Bu amaçla Başbakanlık tarafından bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu hususta ulusal koordinasyonu sağlamak üzere, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevlendirilmiştir.

Halkımızın, kamu kurum ve kuruluşları ile her düzeydeki kamu görevlilerinin sivil toplum kuruluşlarının, işçi ve işveren kuruluşlarının, meslek ve oda birliklerinin, ulusal ve yerel basınımızın, bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyasına gönüllü olarak her türlü desteği verebileceğine inancımız tamdır.

Bu doğrultuda toplanan bağışların ekte gönderilen hesap numaralarına yatırılması ve dekontlarının Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına gönderilmek üzere Valiliğimize (İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü) gönderilmesini rica ederiz.” şeklinde ifade edilmiştir.

EK: Filistin İnsani Yardım Kampanyası Banka Hesap Numaraları

Bilgilerinize sunarız.