Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu Mazbatasını Aldı

14 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen Odamız organ seçimlerini kazanan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Tanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yüksek Seçim Kurulundan Mazbatasını aldı.

Göreve başlaması dolayısıyla açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu “Yeni görevimizin hepimize odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte yanımızda olan, desteğini bizden esirgemeyen değerli üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de yeni kadromuzla aynı heyecan ile Erzincan’a hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz.  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak mazbatamızı alarak göreve başladık. Görevimizin zorluğu bilinci içerisindeyiz. Erzincan halkı bizden her türlü fedakarlığı bekliyor. Bizlerde üzerimize düşen bu görevi en iyi şekilde yaparak bizden sonra gelen yönetime layığıyla teslim etmenin hesabını yapacağız.  Esnaf ile Odamız arasında nasıl köprüyü kurabiliriz? Devletin vermiş olduğu projelerle ilgili ARGE çalışması yapıp Erzincan’a neler kazandırabiliriz? Yatırımcıyı nasıl çekebiliriz? bunlar ile ilgili projeler üreteceğiz. Elimizden geldiğince memleketimize faydalı işler yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Gürkan’dan görevi devir alan Ahmet Tanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve başladı.