Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçimi Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçimi Komisyonu Toplantısı Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk Başkanlığı’nda ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hayati Gürkan’ın katılımı ile Odamızda gerçekleştirildi. Toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koordinatörleri Fethi Molla ve Uğur Ayhan’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kültür Bakanlığı Temsilcileri ile birlikte, Erzincan Belediye Başkan Yrd. ve Yalnızbağ Belediye Başkanı katıldı. Toplantı sonunda, Bakanlık Temsilcilerinin olumlu görüşleriyle projemizin yer seçimi ile ilgili Komisyon Raporu oy birliği ile onaylandı. İlimiz için hayırlı olmasını dileriz.