24. ANFAŞ FoodProduct Fuarı

Sayın Üyemiz,

Antalya Ticaret Borsası’ndan Odamıza iletilen yazıda;

“Türk gıda firmaları ile birlikte 35 ülkeden 178’in üzerinde uluslararası katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği Türkiye’nin en büyük uluslararası gıda ve içecek fuarı olan 23. ANFAŞ FoodProduct Fuarı 10-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 40.000 m2 alanda 2.500 markanın katılımı ile katılımcılarını 46 ülkeden 691’i yabancı olan toplamda 31.362 profesyonel ziyaretçi ile buluşturdu.

FoodProduct Fuarı hitap ettiği coğrafya kapsamında büyük merakla beklenen bir etkinlik olma özelliğine sahip olup, gıda ve gastronomi dünyasından sergilenen ürünlerin yanı sıra ilgili endüstrinin en iyi ve en son yeniliklerinin de sunulduğu uluslararası bir platformdur. 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde 24. kez Antalya Expo Center’da gerçekleşecek olan FoodProduct Fuarı, kendi bünyesindeki Gıda Danışma Kurulu çalışmaları kapsamında konusunda öncü derneklerle iş birlikleri yürütmekte ve yaklaşmakta olan fuar organizasyonuna hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır. Bununla beraber bu yıl ilki yapılacak olan ve gurme takipçilerinin şimdiden ilgisini uyandıran “Gastro Design Show-2017” adlı organizasyonda dünya çapında isim yapmış executive chefler tarafından hazırlanacak  la carte menüler iç mimarların projelendirip uygulamasını yaptığı restoranlarda sektör profesyonellerine tadımlık sunulacaktır.

Bu yıla özel olarak, Odalarımız ve Borsalarımız vasıtasıyla katılımcı olmak isteyen Anadolu firmalarına KOSGEB desteğinin yanı sıra, Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) tarafından %50 indirim uygulanacaktır.” şeklinde ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.