Tüm Üyelerimize İndirimli Elektrik Fırsatı!

indirimli-elektrik

Üyelerimizin indirimli elektrik kullanabilmesi amacıyla Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Odamız arasında indirimli elektrik kullanımını öngören protokol imzaladı.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ile Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini kapsayan protokole göre, ilimizde yaklaşık 11.500 tüccar ve esnaf indirimli elektrik kullanımından faydalanabilecek. Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yıldırım ile Erzinan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak’ın imzaladığı protokol kapsamında, üyelerimiz indirimli enerji hizmetinden hem iş yerlerinde hem de evlerinde faydalanabilecek.

Üyelerimizin indirimli elektrik hizmetinden faydalanabilmesi için Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Abone Merkezlerine başvurmaları ve Odamız üyesi olduklarını belirtmeleri gerekmektedir.