Zambiya’da İşbirliği İmkânları

duyuru

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan Odamıza iletilen yazıda;

Zambiya’da faaliyet gösteren Mulungushi Çok Amaçlı Tarım Kooperatif Ortaklığının ülkelerinde yer alan tarım arazilerinde yapılması planlanan yatırımlar için Türkiye’den ortak arayışında olduğu iletilmekte olup, söz konusu işletme ve gerçekleştirilmesi düşünülen projelerin yer alacağı tarım alanları hakkında ekte yer alan bilgi notu paylaşılmaktadır.

Söz konusu tarım alanındaki yatırımların, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaların yanı sıra turizm, madencilik ve gayrimenkul sektörlerinde de faaliyet gösteren firmaları ilgilendirebileceği iletilmektedir. Daha detaylı bilgi için notta iletişim bilgileri yer alan ilgili kişi ile veya Zambiya Ankara Büyükelçiliği ile iletişime geçilebilecektir.

Bu bilgileri içeren söz konusu not, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) ana sayfasında yer alan “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları” başlığı altından da temin edilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.