Erzincan TSO Başkanımız Süleyman Sarak’ın “Kutlu Doğum Haftası” Mesajı

IMG_2836_800x533Kutlu Doğum Haftası olması münasebetiyle Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Sarak bir mesaj yayımladı. Başkan Sarak mesajında şu ifadelere yer verdi.

“İnsanlığın kurtuluşu için dünyamıza gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum gününün de içinde bulunduğu Kutlu Doğum Haftası’nın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bilindiği üzere Diyanet İşleri Başkanlığımız da bu yıl Kutlu Doğum Haftası Etkinleri içerisinde “Gelin Birlik Olalım” temasını benimsemiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlemiş olduğu bu konu dâhilin de bizimde Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendi açımızdan baktığımızda ticari ilişkilerimizin ‘birlikte yaşama ahlakı’ ile başarıya ulaştığını görmekteyiz. İnsanla Allah arasındaki ilişki nasıl samimi bir durumda gidiyorsa, insanlar hayatlarında yaşadıkları aile ilişkilerini, ticari ilişkilerini ve sosyal ilişkilerini de farklı din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin samimiyet içerisinde yürüttükleri sürece ilişkilerin düzeyli, seviyeli ve birbirini kırmadan gerçekleştiğini görmekteyiz. Bizde Erzincan halkı olarak; ilişkilerimizi birlik, beraberlik, güven ve hoşgörü ile tesis ettiğimizde, bu samimi ilişkilerin Erzincan’ı ileriye dönük daha güzel günlere götüreceği kanaatindeyim.

Bu dilek ve temenniler ile Kutlu Doğum Haftası’nın tekrar ilimize ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.