Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı meclis toplantısı yapıldı.

IMG_2932_800x533Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı  Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu başkanlığında, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantı, Meclis gündem maddelerinin okunmasıyla başladı. Ardından Şubat  ayı mizan cetveli, ve diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Meclis üyelerinin soru ve önerilerini iletmelerinin ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Erzincan TSO davetlisi olarak TSO meclisini ziyaret eden Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir meclis üyeleri ile birebir sohbet etti. Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Erzincan TSO Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu, adaletin temsilcileri olan tüm kamu çalışanlarının zorlu bir görev üstlendiğini hakkıyla ve layıkıyla yapılan görevlerinde tüm çalışanlara başarılar diledi.

Hoş ve sıcak bir karşılama ile misafirperverlikleri ile Türk insanın en önemli meziyetlerinden birisi ile daha karşılaştığını dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, adaletin herkese eşit işletilmesi için çalıştıklarını ve toplum bilincinin her kesimde Adalet Mülkün temelidir tümcesinin içselleştirilerek uygulaması gerektiğini belirtti.

Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu tarafından Erzincan hatırası olarak Hüsnü Aldemir’e plaket verilerek toplantı sona erdi.