Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Sarak; “Terör Dinmek Bilmeyen Kanayan Yaramız”

Erzincan TSO Başkanı Süleyman Sarak_800x533Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Süleyman Sarak, terörü lanetleyerek son günlerde ardı arkası kesilmeyen şehit haberleri dolayısı ile üzüntüsünü dile getirdi. Sarak, açıklamasında; “Uzun zamandan beri milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden hain terör olaylarıyla son günlerde artan şehit haberleri ülkemizin dinmek bilmeyen kanayan bir yarasıdır. Her gün maalesef yeni şehit haberleri yüreğimizi soğutamadan katlanarak çoğalmaktadır. Geçtiğimiz hafta şahadet şerbetini içen Erzincanlı Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç kardeşimizin acısı dinmeden gelen şehit haberleri üzüntümüzü katlamaktadır. Milletiyle ve devletiyle bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, bu hain saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü ile ülkemizin huzur ve selameti için şehit olan askerlerimize, polislerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve başsağlığı, yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar dilerim.” dedi.