OSB Şubat ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

IMG_2317_800x533Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Şubat ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın Başkanlığında, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

12 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda yeni arsa taleplerinin tahsisleri, altyapı iyileştirme ve yenileme konuları yer alırken, ayrıca OSB güvenliğinin artırılmasına yönelikte çalışmaların olduğunu dile getiren Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan tüm yatırımcılara her türlü kolaylığın sağlandığını ve sağlanmaya devam edeceğini vurguladı.

Sarak, “OSB güvenliğinin artırılmasına, altyapının yenilenme ve iyileştirme çalışmalarına önem veriyoruz. Ayrıca yine önceliklerimiz arasında yenilebilir Güneş Enerjisi alanında  da yeni projeler üreterek İlimize ve ülkemize katma değer sağlamak istiyoruz.” Dedi.