Irak-Erbil Ticaret Heyeti (8-9 Mart)

duyuru

Sayın Üyemiz,

KOSGEB Erzincan Müdürlüğü’nden Odamıza iletilen yazıda;

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından 8-9 Mart 2016 tarihleri arasında Irak’ın Erbil şehrine yönelik ticaret heyeti düzenleneceği ifade edilmektedir.

Heyete inşaat malzemeleri, otomotiv ve yan sanayi, makine ve ekipmanları, tekstil ve hazır giyim, ilaç sanayi, elektrikli ve elektronik cihazlar, demir-çelik ürünleri, tarım aletleri, gıda ürünleri, gıda işleme makineleri, mücevherat, plastik ve plastikten mamul eşya, temizlik maddeleri, kağıt ürünleri, mobilya, komple tesis inşası, enerji, medikal ekipmanlar ve hastane malzemeleri, telekomünikasyon, madencilik ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılmalarında fayda görülmekte olduğu belirtilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu heyete katılması muhtemel firmalarımızın son başvuru tarihi olan 1 Mart 2016 tarihine kadar ayrıntılı bilgi için KOSGEB Erzincan Müdürlüğü ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.