Erzincan TSO Basın Mensupları ile bir araya geldi.

IMG_2184_800x533Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Sarak ve Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu ev sahipliğinde  ulusal ve yerel basın kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldiler.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Sarak ve Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ve basın mensupları katıldı.

Programda konuşan Erzincan TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Sarak, basın mensuplarının meşakkatli ve zor bir meslek icra ettiklerini belirterek tüm basın camiasına programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kendisinin de kısa bir dönem Basın camiası içinde yer aldığını ve yaptıkları işin ne kadar fedakarlık ve özen gerektirdiğini yakından bildiğini ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanımız açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Sarak; “10 Ocak’da kutladığımız Çalışan Gazeteciler günüde bir araya gelmeyi çok istedik ancak sağlık problemleri nedeniyle şehir dışında oluşumuz ve sonrasındaki yoğun programlarımızdan dolayı fırsat bulamadık.

Nasip oldu bugün sizlere beraber olmanın mutluluğu içindeyim. Dikkat, beceri ve yoğun emek isteyen işinizde başarılar dilerim.

Halkımızın gerek ilimizde gerek ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için zamanla sınırlı olmaksızın çalışan basın mensupları bizlere doğru bilgileri teknolojinin gerektirdiği hızda ulaştırmaya çalışmaktadır.

Zaman gözetmeyen çalışma süresi, yorucu ve stresli iş ortamının yanı sıra haber ulaştırmada her türlü teknolojiden faydalanabilme becerisi gerektirmektedir. Bu yüzden basın emekçiliği mesleği, özü itibariyle zor fakat özel niteliklere sahip, çağımızın saygın mesleklerinden biridir.

Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla önemli bir kamu görevini yerine getiren tüm basın çalışanlarına gösterdikleri özveri için teşekkür ederim.” dedi.