Türkiye – Kırgızistan Yatırım ve İş Forumu

duyuru

Sayın Üyemiz,

TOBB’un 12.01.2016 tarihli ve 630 sayılı yazısında, Kırgız Sanayi ve Ticaret Odası işbirliğinde Türkiye – Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu düzenleneceği belirtilmiştir. Forum’un 21 Ocak 2016 tarihinde TOBB’un İkiz Kuleler Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Forum’a Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sn. Arzybek KOZHOSHEV ve beraberindeki Kırgız işadamlarının katılımının öngörüldüğü aktarılmıştır. Söz konusu Foruma katılması öngörülen Kırgız firmalarının tarım, gıda, inşaat, enerji, tekstil, ulaştırma- lojistik, ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermekte olduğu belirtilerek, katılımcı Kırgız firmaların temsilcileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilebileceği iletilmiştir.

Forum’a katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerini en geç 18 Ocak 2016 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir.

İletişim için: Adem Kula
E-posta: adem.kula@tobb.org.tr