TSO Üyelerine “Mağaza İçi Düzenleme ve Vitrin Tasarımı” Semineri Düzenlendi.

1(6)_800x533Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine “Mağaza İçi Düzenleme ve Vitrin Tasarımı” konularında 2 gün süren seminer düzenlendi.

Erzincan TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Erzincan TSO Üyesi katıldı.

Ulusal bir çok firmaya görsel danışmanlık hizmeti veren Görsel Mağazacılık Uzmanları Emrah Anıl ve Görkem Eker tarafından verilen seminer 1’inci gün teorik 2’inci gün uygulamalı olarak devam etti. Katılımcılara; potansiyel müşteri bulma yöntemleri, yaratıcı yollar, mağaza, mağaza atmosferi, mağazanın dış tasarımı ve vitrin, tema, vitrin türleri, vitrin örnekleri, mağaza içi düzenleme, ürün sergileme ilke ve unsurları konularında katılımcılara bilgiler verildi. Birçok ünlü markanın vitrin ve mağazacılık faaliyetlerinin de örnek gösterilerek sunumu yapılan toplantı soru, cevap, görüş ve önerilerin belirtilmesiyle son buldu.