Girişimciler Sertifikalarını Aldı

IMG_1605_800x533Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayan 30 katılımcıya sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Katılımcılar sertifikalarını Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ve Erzincan KOSGEB İl Müdürü Semra Öztürk Boroğlu’ nun elinden aldılar.

Tören öncesinde açıklama yapan KOSGEB İl Müdürü Semra Öztürk Boroğlu, gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Kursuna katılan 30 kursiyere başarılar dileyerek girişimcilik belgesi alan kursiyerlerin KOSGEB’in 50 bin TL hibe desteğinden ve 100 bin TL faizsiz kredi desteğinden faydalanabileceğinin altını çizdi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, törende yaptığı konuşmasında Girişimciliğin sertifika üzerinde kalmaması gerektiğini Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasınca yeni iş fikirleri ve projeler ile gelecek girişimcilere kapılarının ardına kadar açık olacağını her türlü danışmanlık hizmetlerinin oda tarafından karşılanacağını belirtti. Sarak, “Bu çalışma tüme varım olarak düşünüldüğünde, bireyden ilçeye, ilçeden bölgeye, bölgeden tüm ülkenin gelişimine katkı sağlayan bir çalışmadır” dedi.