Meclis ve Yönetimimizden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

tobb-baskani-ziyaret-2015

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyarette Erzincan TSO Heyeti tarafından Başkan Hisarcıklıoğlu’na Erzincan TSO’nun çalışmaları ile esnaf tüccar ve sanayicilerin durumu ve sorunları hakkında genel bilgiler verildi. Erzincan TSO Başkanı Süleyman Sarak, TOBB tarafından ilimizde yaptırılan TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin tamamlandığının da bilgisini Hisarcıklıoğlu’na vererek yapılacak olan açılışına davet etti. Başkan Sarak ayrıca yeni bir TSO binasına ihtiyaç duyduklarını belirterek Başkan Hisarcıklıoğlı’ndan destek istedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise Erzincan TSO yu burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Biz 365 oda ve borsamızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Taleplerinizi dinledim gereken ne varsa TOBB olarak Erzincan TSO’nun yanında olacağız. En kısa zamanda da TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışına katılarak Erzincan’ı ziyaret edeceğim dedi.