Erzincan TSO’dan Kayseri TO’ya Ziyaret

kayseri-to-ziyaret-2015

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Erzincan TSO ve Kayseri TO’nun çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, “ Kayseri TO’yu ve Kayseri OSB’yi kendimize yakın hissettiğimiz için buradayız. Amacımız Kayseri ile Erzincan arasından samimi dostluklar kurup Erzincan’ımızın kalkınmasına yardımcı olabilmek için Kayseri’den Erzincan’a sosyo-ekonomik bir köprü kurmaktır. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile Yönetimlerini Erzincan’ımıza davet ediyoruz. Sizleri misafir etmek ve ilimizin sosyo-ekonomik çalışmalarını yerinde görüp incelemek ve neler yapılabilir bunları görmenizi ve birlikte istişaresini yapmak istiyoruz. Bizlere Kayseri de göstermiş olduğunuz yakın ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri TO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, Erzincan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak’ı Odamızda ağırlamaktan oldukça mutluyuz. Başkanım Süleyman beyin belirttiği gibi Erzincan’ın sosyo-ekonomik çalışmalarına Kayseri TSO olarak hep destek olacağız ve her zaman irtibat halinde bulunacağız.  Hatta en kısa zamanda Odalarımızın meclis toplantılarını hem Erzincan’da hem de Kayseri de yaparak sosyo-ekonomik köprünün temellerini atmanın çabası içerinde olacağız” dedi.