Erzincan OSB’den Kayseri OSB’ye Çıkarma

kayseri-osb-ziyaret-2015

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ve Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Resul Yeşilbaş, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve OSB Bölge Müdür Yardımcıları Adil Özhan ve Ali Yaprak’ı Makamlarında ziyaret ederek Kayseri OSB’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Yapılan ziyarette Erzincan OSB’mizin çalışmalarına yeni bir vizyon,  yeni bir ivme ve hız kazandırıp diğer illerdeki OSB’lerin çalışma şartlarını incelemek, Erzincan OSB’ye neler katabiliriz ve yatırımcıları Erzincan’a yatırım yapmalarını nasıl sağlayabiliriz noktasında büyük OSB’leri ziyaret etme kararı aldık diyen Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, “ Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetimini, Kayseri OSB Müdür Yardımcıları Ali Yaprak ve Adil Özhan ile Kayseri OSB’de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ettik. 1150 fabrika ve 65.000 çalışanı bulunan Kayseri OSB bizleri oldukça heyecanlandırdı. Buradaki işletmeleri gezerek görüş alışverişinde bulunduk ve Erzincan OSB’ye neler katabiliriz, Kayseri OSB Müdürlüğü yetkililerinden çalışmaları hakkında Erzincan OSB’ye ne katkılar sunabiliriz, bunların görüşmelerini sağladık. Yeni müdürümüz Resul Yeşilbaş ile birlikte artık bu tür büyük OSB’leri birlikte ziyaret ederek yeni bilgiler ve yeni yatırımcıları ilimize getirmek için hep bir çaba içerisinde olacağız. Bizlere Kayseri’de göstermiş oldukları ilgi, misafirperverlik ve vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan olmak üzere, OSB Bölge Müdür Yardımcıları Adil Özhan, Ali Yaprak ve tüm yatırımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Resul Yeşilbaş ise yapılan bu ziyaretin Erzincan OSB’ye büyük katkılar sağlayacağını belirterek, “ iki ay önce göreve başlamama rağmen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Valimiz Süleyman Kahraman ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Erzincan TSO Başkanımız Süleyman Sarak’ın vermiş olduğu tam destek ile Erzincan OSB için her şeyin en iyisini en güzelini ve yatırımcılarımıza nasıl en iyi ve kaliteli hizmeti veririz, OSB’mizdeki yatırımcı sayımızı nasıl artırabiliriz düşüncesinde olduk. OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Süleyman Sarak ile birlikte Kayseri OSB’de bulunan Müdürlük çalışmalarını yerinde inceleyip, yatırımcıları da ziyaret etme fırsatı bulduk. Burada edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri Erzincan OSB’de uygulayarak OSB’mizdeki firmalarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vereceğiz ve işletme sayımızı artıracak yeni yatırımcıları ilimize davet edeceğiz. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a Müdür Yardımcıları Ali Yaprak ve tüm yatırımcılara bizlere göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca büyük OSB’leri ziyaret etmeme olanak sağlayıp ufkumu geniş tutmamı sağlayan başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Valimiz Süleyman Kahraman ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Erzincan TSO Başkanımız Süleyman Sarak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB Bölge Müdür Yardımcıları Adil Özhan, Ali Yaprak, Kayseri OSB’nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek “gelişmekte olan Erzincan OSB’ye her zaman destek olacaklarını, her zaman irtibat halinde ve Erzincan OSB’nin yanında olacaklarını belirterek Erzincan OSB’yi de en kısa zamanda ziyaret edeceklerini belirttiler.